Slawomira Klause

Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met Yoga. Toen heb ik verschillende actieve yogavormen gedaan, zoals Flow Yoga en Power Yoga. Actieve ontspanning dus. 

Op een gegeven moment kwam ik Yin Yoga tegen. Ik moest erg wennen aan deze statische vorm van yoga. Een bijzondere vorm van Yoga waarin ik geconfronteerd werd met mijzelf. Yin Yoga heeft mij aan het denken gezet. Wie ben ik? Wat voel ik? Wat kan ik doen om mijzelf te zijn?  Wat kan ik doen om te ontdekken wat bij mij past?  Nu ben ik een aantal jaren verder en ik kan gerust zeggen dat Yin Yoga mij ontzettend heeft geholpen om door een lastige periode in mijn leven heen te komen. Ik durf nu wat meer mezelf te zijn, Ik ben meer zelfverzekerd.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en Yin Yoga blijft mij fascineren. Van nature ben ik heel nieuwsgierig. Na een Yin Yoga opleiding ben ik nu benieuwd wat het lesgeven mij zal brengen. Het blijft, ook voor mij, zoeken naar de juiste balans tussen mijn voltijdbaan en mijn passie voor Yin Yoga.

Het lijkt mij ontzettend leuk om mijn ervaring met Yin Yoga te kunnen delen met jou.

Ben je ook nieuwsgierig naar jezelf en wil je graag vertragen in dit drukke bestaan, tot jezelf komen en meer ruimte in je lichaam ervaren? Dan is wellicht Yin Yoga een goede stap. 

Kom het onderzoeken. 

Warme groet,

Slawomira