Jolanda Hofman

Yogadocente Jolanda Hofman

Jolanda verzorgt de groepslessen Yoga en Pilates. Zij vertelt jou graag over haar pad.

Yoga is mijn grote passie. Eind jaren tachtig volgde ik mijn eerste yogalessen. Dat waren hele rustige Hatha yogalessen. Na een paar jaar stopte ik daarmee omdat ik meer uitdaging zocht. Uiteindelijk heb ik die in 2005 ook gevonden bij een docente waar ik poweryoga (Asthanga Yoga) ging volgen. Dit heb ik vele jaren gedaan.

In 2012 ben ik een eerste yogadocenten opleiding gaan volgen. Deze opleiding was gericht op Hatha yoga. Sinds 2013 geef ik les in Hatha Yoga. Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met Yin Yoga. De eerste les vond ik mentaal heel zwaar en toen wist ik dat daar een uitdaging voor mij lag, ik ben daarom een opleiding Yin Yoga gaan volgen en sinds 2015 geef ik ook Yin Yogales.

Als yogadocent blijf je altijd leerling en vanuit die optiek heb ik bij verschillende docenten opleidingen en bijscholingen gevolgd over Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Therapie en Pilates.

Yoga heeft mij door moeilijke perioden geholpen. Yoga is zoveel meer dan alleen een serie houdingen. Yoga heeft mij meer met mijn lichaam en gevoel in contact gebracht. Ik heb geleerd aandacht aan mijzelf te schenken, omdat ik dat waard ben. Met mijn lessen wil ik je graag helpen op jouw persoonlijke (yoga)pad.

Op dit moment geef ik op verschillende locaties Yogalessen en Pilateslessen, zowel op vaste basis als als invalkracht. Ik vind het heerlijk om te doen en ik hoop jou te mogen ontmoeten!