Individuele lessen

TOTYOGA! BIEDT INDIVIDUELE BEGELEIDING AAN
Dit is een individuele yogales in de yogastudio, die volledig wordt afgestemd op u!

Bent u van mening dat in de reguliere yogalessen er niet voldoende persoonlijke aandacht is om goed in te gaan op uw individuele wensen. Heeft u geen tijd om wekelijkse lessen te volgen maar wilt u wel geregeld enige begeleiding hebben voor uw eigen yogabeoefening. Heeft u lichamelijke klachten en wilt u een yogales met de juiste oefeningen voor u.

Dan is wellicht een individuele begeleiding bij TotYoga iets voor u. Yoga volledig aangepast aan uw wensen op het moment dat het u uitkomt. U kunt kiezen voor een ontspannen yogales of een meer uitdagende vorm. U kunt zelfs per les een yogavorm kiezen, afhankelijk van hoe u zich die dag voelt. Afhankelijk van uw nationaliteit is de les in het Nederlands of in het Engels.

De eerste afspraak wordt begonnen met een intake. Door een reeks van oefeningen wordt gekeken naar de mobiliteit van de gewrichten en spierkracht. In deze intake bespreken we uw wensen, doelstellingen, en mogelijkheden.

Investering individuele les

Een yogales op maat duurt ongeveer een uur. De investering per les is € 60,=.

De eerste afspraak is een kennismakingsafspraak, waaraan geen kosten verbonden zijn. Lessen kunnen worden gevolgd met maximaal 4 personen, zonder extra kosten. Op deze manier kunt u in een veilige omgeving met goede vrienden yoga beoefenen.

Nieuwsgierig naar deze yoga training met mij? Neem contact met mij op via info@noortjeburger.nl